به گزارش پیام خانواده عباس شیرمحمدی گفتگو با ایرنا با با بیان این مطلب افزود: این فرزندان نه حاصل ازدواج موقت هستند و نه بیشتر آنها پدران طلبه دارند بلکه همگی حاصل ازدواج دایم و اغلب نیز فرزندان پدرانی از اتباع عراقی مقیم قم هستند که از چند دهه پیش با اقوام خود در ایران ازدواج کرده اند.
وی گفت: استان قم به دلیل استقرار گسترده این دست از مهاجران، به عنوان نخستین استان در کشور، برای نام نویسی از فرزندان مادر ایرانی فراخوان داد و کسانی که در سایت ثبت نام کردند، ازدواج پدر و مادرشان در اداره کل اتباع به صورت رسمی به ثبت رسیده بود.
شیرمحمدی تاکید کرد که ازدواج اتباع و مهاجرین خارجی پس از ثبت در این اداره کل، جهت ثبت رسمی به محضرخانه ارجام می شود.
مدیرکل امور اتباع استانداری قم با بیان اینکه در مرحله اول و در سطح کشور بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ فرزند مادر ایرانی در سایت نام نویسی کردند، اظهار داشت: پس از پالایش ثبت نام ها مشخص شد ۴ هزار تن از این افراد متعلق به استان قم بوده و بقیه ساکن دیگر نقاط کشور هستند.
وی در پایان با بیان اینکه تا کنون ۳۵۰ تن از فرزندان مادر ایرانی در قم شناسنامه دریافت کرده و پرونده یک هزار و ۲۰۰ تن در حال طی فرآیند اداری است، تصریح کرد: از این افراد خواهشمندیم که با توجه به زمانبر بودن فرآیند صدور شناسنامه، برای حصول نتیجه نهایی، عجله نداشته باشند.
شیرمحمدی همچنین نسبت به تحریف اطلاعات و اخبار مربوط به این رویداد با هدف تخریب چهره قم و هتک حرمت زنان و مادران ایرانی هشدار داد. /